"> untitled1
Hans Vullings praktijk voor Relatie & Gezinstherapie - Trainingen
site made and all rights reserved by privatlabel.nl
Welkom op mijn website. Ik ben Hans Vullings en na verschillende banen en enkele reizen, in 1997 gaan werken in de hulpverlening. Vanaf dat moment altijd bezig geweest met verder ontwikkelen in het vak. Veel ervaring heb ik opgedaan in de verslavingszorg en werken met jongeren, waarbij mijn interesse al snel uitging naar het ‘grotere geheel’: relaties- en gezinnen. Problemen komen tot uiting in een context; er is altijd een wisselwerking.
Ik ben systeemtherapeut (oftewel relatie- en gezinstherapeut) en opgeleid bij PsIOC-ISP (www.psioc.nl) en gevorderd EFT (Emotionally Focused Therapy) therapeut (www.eft.nl). Tevens ben ik Multidimensioneel Familie therapeut en -supervisor (MDFT) en supervisor NVRG.

Het leven is in mijn ogen een weg die je aflegt, die heel mooi kan zijn maar soms ook moeilijk en lastig. Therapie kan helpen als het te lastig wordt. Ik zie het als een voorrecht om tijdelijk met u/jullie mee te mogen lopen en samen te zoeken naar nieuwe wegen, krachten en verbindingen, zodat problemen die in uw/jullie leven en relatie zijn geslopen positief kunnen veranderen. Mijn streven is om een bijdrage te kunnen leveren aan groei in uw leven en jullie relatie. Dat je op elkaar kunt vertrouwen en het veilig voelt; dat er meer begrip over en weer ontstaat. 

Ik ben tevens supervisor NVRG: systeemtherapeut en systeemtherapeutisch werkers in opleiding kunnen bij mij terecht voor supervisie. Deze supervisie wordt door de NVRG geaccrediteerd. Zie ook www.nvrg.nl 

Registraties en klachten:
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG), Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten (NVPA), Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ). Bij een eventuele klacht over mijn behandeling nodig ik u uit dit eerst met mij te bespreken. Indien dit niet tot voldoende resultaat leidt voor u, kunt u via de beroepsvereniging NVPA een klacht indienen (www.nvpa.org). In mijn praktijk liggen folders van SCAG en NVPA waarin de procedure wordt uitgelegd.
HomeWie ben ikWat bied ikContactPrivacyverklaring