"> untitled1
Hans Vullings praktijk voor Relatie & Gezinstherapie - Trainingen
site made and all rights reserved by privatlabel.nl

Als u problemen hebt in uw relatie of gezin, dan kunt u met mij contact opnemen. We starten dan met een kennismakingsgesprek en eerste assessment. Op basis hiervan bekijken we of verdere behandeling gewenst is. De belangrijkste factor in therapie is de therapeutische relatie; het is dus heel belangrijk dat er over en weer vertrouwen is om de behandeling aan te gaan. Als blijkt uit het gesprek dat ik niet de juiste therapeut voor u ben, dan zal ik mijn uiterste best doen om met u te zoeken naar een alternatief. Ik heb contact met een netwerk van therapeuten.

Ben je in opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker, dan kan ik eventueel supervisie bieden in het kader van de opleiding.

Relatietherapie: ik werk veelal vanuit het Emotionally Focused Therapy (EFT) model. Deze manier van werken is goed onderzocht en effectief gebleken, meer dan andere vormen van relatietherapie. EFT richt zich op emoties, begrijpen van liefde en verbinding tussen de partners. Bij EFT gaan we op zoek naar de onderliggende emoties die ons gedrag sturen. Daar waar we kwetsbaar zijn, wat juist vaak zo ontzettend moeilijk is om te erkennen en te laten zien aan de ander. Wat heb je echt van de ander nodig? Waar gaat het écht om in deze relatie? Daar waar nodig zal ik ook andere methoden inzetten, bijvoorbeeld meer gedragsmatig, of werken met schrijfopdrachten.

Gezinstherapie: hierbij werk ik intergratief: dit betekent dat ik telkens kijk welke methode van werken het best past bij dit gezin. Belangrijk zijn hierin hoe het gezin georganiseerd is, de structuur en hoe er met elkaar wordt omgegaan. Maar ook belangrijke gebeurtenissen in het verleden en heden hebben invloed. Samen gaan we op zoek naar wat er nodig is om tot gewenste verandering te komen. 

Individuele therapiedit doe ik vanuit mijn achtergrond, dus voornamelijk de systeemtherapie en emotiegerichte- en cliënt-centered therapie. 

Supervisie: Ik ben erkend supervisor NVRG. De supervisiereeks voor de opleiding tot systeemtherapeut of systeemtherapeutisch werker wordt door de NVRG geaccrediteerd.

De sessies vinden plaats in mijn spreekkamer, in het Business Centrum, Kranestraat 33 in Horst. Parkeren kan gratis bij het gebouw.
Ik ben bereikbaar via de contactbutton op deze website. Ik werk vooral op vrijdagen in mijn praktijk en beperkt in de avonduren of andere dagen. 

Kosten:
Relatie- of gezinstherapie per sessie: € 75,-- per persoon ±75 minuten
Individuele sessie: € 110,-- (60 minuten)
Supervisie-sessie in het kader van de opleiding voor systeemtherapeut/systemisch werker NVRG: € 95,-- 45 minuten en € 125,-- 60 minuten.
Groep-supervisie per persoon € 85,--. Duur afhankelijk van aantal deelnemers (maximaal 4 supervisanten)

Vergoedingen:
Mijn therapie valt onder de psychosociale zorg en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen.
Het eigen risico is niet van toepassing voor de aanvullende verzekering. Het door de overheid vastgestelde eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering.
Mijn praktijk is geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum voor zorgverzekeraars VEKTIS en als erkend registertherapeut RBCZ vergoeden diverse zorgverzekeraars de therapie of een deel ervan. Dit kunt u het best navragen bij uw verzekeringsmaatschappij. 


HomeWie ben ikWat bied ikContactPrivacyverklaring